(+31) (0) 181 416 177

Over ons

Advocatenkantoor Sepers

Over de vraag wat u over ons moet weten, kunnen we kort zijn. Op ons kantoor, opgericht in 1977, vindt u een breed juridisch spectrum aan kennis en ervaring. Naast diepgaande kennis van het Nederlands recht, heeft Advocatenkantoor Sepers jarenlange ervaring in het Turkse recht. Onze juridische activiteiten houden dan ook niet op bij de Nederlandse grens. Dat blijkt ook wel uit het hebben van een dependance in Istanbul waar we sinds 1985 een belangrijk deel van de juridische activiteiten uitvoeren.

Bevoegdheid van de Nederlandse advocaat in Turkije

Een Nederlandse advocaat in Turkije is slechts bevoegd een (juridisch) adviserende rol in te nemen. Advocatenkantoor Sepers werkt daarom al jaren nauw samen met verschillende deskundigen en integere advocaten in Turkije. De medewerkers van Advocatenkantoor Sepers zijn op de hoogte van de laatste aanpassingen en veranderingen in de Turkse wetgeving.  Diverse medewerkers van ons kantoor zijn de Turkse taal in woord en geschrift machtig zodat dit geen barrière vormt als we in Turkije het woord moeten voeren voor onze cliënten.

Henk Sepers Advocaat in Nederland gespecialiseerd in Turks rechtHenk Sepers

Henk Sepers was tijdens zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam actief als tolk/beëdigd vertaler in de Turkse taal voor o.a. het Ministerie van Justitie en Buitenlandse Zaken en het bedrijfsleven. Na zijn beëdiging als advocaat in 1977 is hij de praktijkuitoefening gaan combineren met zijn kennis van Turkije. Henk Sepers is als rechter-plaatsvervanger acht jaar verbonden geweest aan de arrondissementsrechtbank te Rotterdam, alsmede als kantonrechter-plaatsvervanger in Brielle en Sommelsdijk. Zijn specialisme is onder andere het Turkse rechtssysteem, (internationaal) ondernemingsrecht, internationaal privaatrecht, handelsrecht en goederenrecht.

Delen kennis

We delen onze kennis en ervaring graag. Medewerkers van Advocatenkantoor Sepers publiceren regelmatig artikelen in diverse tijdschriften en op digitale media. Actuele zaken worden in onze nieuwsbrieven onder de aandacht gebracht van belangstellenden.

Achtergronden van de wetgeving in Turkije, wetsvoorstellen in Turkije en ook praktische wetenswaardigheden worden beschreven waarbij de toepasbaarheid in het bedrijfsleven een belangrijk uitgangspunt vormt.