(+31) (0) 181 416 177

Gratis toegang Second Home

Advocatenkantoor Sepers is vertegenwoordigd op de Second Home beurs in Utrecht. Deze beurs vindt plaats van 8 tot en met 10 maart 2019. Wilt u persoonlijk kennis maken met de mensen op ons kantoor? Maak dan een afspraak via 0181 41 61 77 of mail ons via info@advocatenkantoorsepers.nl.

Download uw gratis toegangskaart voor de Second Home beurs via http://registration.fairsconsult.com/nl/secondhome-nl/register?action=code&code=GN2SF .

Second Home Sepers

Op de beurs in Düsseldorf werd tussen 8 en 10 februari 2019 voor meer dan 100 miljoen Turkse Lira verkocht. Bovendien deed men voor ongeveer 400 miljoen Turkse Lira aan zeer potentiële toezeggingen. Zo luidde het persbericht na de beurs. Het is niet na te gaan of deze conclusie klopt. Het is een feit dat er veel gekocht wordt in Turkije door buitenlanders. Men speculeert met de Turkse Lira en niet alleen via de Turkse aandelenmarkt.

Toezeggingen en juridische haalbaarheid

Regelmatig worden wij benaderd met vragen over het kopen van onroerend goed in Turkije. Enkele voorbeelden van vragen uit de praktijk sommen wij hieronder kort op:

  • Koop ik een woning met de grond erbij of uitsluitend de opstal?
  • Kan ik kopen met mijn Nederlandse rechtspersoon in Turkije?
  • Hoe kan ik de uitbetaling van een huurgarantie afdwingen?
  • Aan welke vormvereisten dient een terugkoopgarantie te voldoen om deze daadwerkelijk te kunnen verzilveren?
  • Ben ik de eigenaar van de woning zodra ik bij de notaris ben geweest of heb ik uitsluitend een sleutel en contract in handen?
  • Welke zekerheden heb ik bij nieuwbouw als de Turkse aannemer stopt met bouwen?
  • Wat zijn de risico’s van de aankoop van uitsluitend een deel van de woning (ofwel timeshare ofwel deel-eigendom)?
Second Home Sepers

Veilig kopen in Turkije voor een vast bedrag

Bent u voornemens te investeren in onroerend goed? Koop veilig in Turkije via uw eigen netwerk en onze kennis.

Juist in deze periode oriënteren velen zich via diverse websites en particuliere aanbieders op de uitmuntende mogelijkheden in Turkije met betrekking tot onroerend goed. Ook als u aanbod heeft gekregen van professionele makelaarskantoren of Turkse aannemers is een juridische analyse toch vaak een waardevolle aanvulling volgens onze clientèle.

Zekerheid dat op juridisch gebied alles in orde is kunt u verkrijgen. Schakel dan uw Turkije – specialist in voor een vast bedrag van € 699 (in plaats van € 899) onder vermelding van “Second Home”.

Wij bieden u een vaste prijs en een vlot advies. Lees meer over de voorwaarden: https://advocatenkantoorsepers.nl/onroerend-goed/koopovereenkomst-onroerend-goed-turkije-juridische-snel-analyse/

Wilt u een afspraak maken, langskomen op de Second Home beurs of een algemene vraag stellen? U kunt altijd ons contactformulier invullen waarna u binnen 48 uur antwoord krijgt.

webmaster

Comments are closed.